Soluţii “ca la carte” pentru necesităţile Dvs.

Alegeţi soluţia invidualizată care vi se potriveşte!

Vă oferim consultanţa iniţială absolut gratuit, după care putem identifica cea mai potrivită soluţie sau mix de soluţii pentru compania Dvs.

Soluţii on-site Soluţii remote Soluţii Cloud Soluţii Microsoft
Servere fizice şi virtualizareSetarea accesului VPN pentru oficiu Maşini virtuale Integrare cu Azure AD, hybrid sau doar Azure
Reţelistică de la Mikrotik sau Ubiquiti Setare access VPN în Cloud Servere gestionate web şi mail Integrare cu Office 365 (email, sharepoint, teams, etc.)
Soluţii de back-up, hardware şi software Setare acces în Microsoft Cloud Soluţii de back-up Gestionarea continuă a infrastructurii

Soluţii on-site

După consultanța inițială se vor seta necesitățile si prioritățile. Vă oferim o soluție “turn-key” cu toate componentele hardware şi software incluse. Servere stand-alone sau clustere de servere setate cu redundanța necesară.

Vă putem oferi servere pe Windows sau pe Linux, alegerea Vă aparţine, dar recomandarea noastră este să tineţi cont de aplicaţie, pentru aplicaţii de gen web şi mail serverele pe bază de Linux sunt de neîntrecut, pe când pentru soluţii de consolidare a reţelei şi SSO (Windows Active Directory) soluţiile Windows au avantaje considerabile.

Soluţii remote

Soluţiile remote pot fi atât pentru infrastructura construită de noi, cât şi pentru infrastructura curentă, dacă integrarea este posibilă. De exemplu, dacă la moment aveţi o infrastructură pe reţelistică “home and office” de la un provider mai casnic, desigur nu Vă vom putea oferi un full remote. Dar cu un mic upgrade la o soluţie profesională de la un provider ca Mikrotik sau Ubiqiti puteţi avea un full remote cu investiţii minime.

Soluţii Cloud

Putem virtualiza şi trece pe Cloud toată infrastructura Dvs., sau doar o parte. De regulă, se recomandă ca serviciile de tip web şi mail să fie pe Cloud, pe când serviciile de tip file-sharing şi application services, cum ar fi aplicaţii de contabilitate sau CRM să ramână on-site pentru productivitate şi securitate. Acesul la aceste servicii este posibil prin soluţia remote-VPN.

Soluţii Microsoft

Vă oferim integrarea cu soluţiile Microsoft Azure şi Microsoft Office 365. Opţiunea Azure Vă permite să gestionaţi infrastructura Dvs. din Cloud, dar şi soluţia hybrid care Vă permite să gestionaţi şi local soluţia recomandată de noi.

Soluţia Office 365 deja este bine cunoscută, dar din păcate nu este utilizată la potenţialul său deplin. Office 365 oferă nu doar e-mail corporativ cu serverele pe Cloud, ci şi opţiunea de interconectare a întregii infrastructuri prin Azure-Hybird. Cu soluţia bine setată puteţi avea un singur cont care Vă permite acces şi la infrastructura locală, pe mail şi pe Cloud. Puteţi gestiona totul din contul Microsoft, sau de pe masa de lucru de la calculatorul Dvs. Puteţi lucra împreuna cu colegii la aceleași documente, aceleași proiecte. Puteţi comunica cu usurinţă atât prin e-mail cât şi prin intermediul Microsoft Skype,Teams şi Yammer, în timp ce partajaţi un document de pe masa de lucru.


#

Pentru mai multă informaţie sau preţuri, Vă rugăm să ne contactaţi utilizând formularul de mai jos.

CONTACT